Øresundstunnellen er igen åben for trafik
Øresundsforbindelsen har i aften været spærret i begge retninger på grund af et trafikuheld, men politiet siger, at den igen er åben. (Arkivfoto) Foto: Colourbox/free
Københavns Politi oplyser, at Øresundstunnellen igen er åben,efter en ulykke tidligere på aftenen lukkede den.

Et trafikuheld i tunnellen på Øresundsforbindelsen har torsdag aften spærret for trafikken til og fra Sverige, men tunnellen er nu igen åben for trafik i begge retninger.

Det fortæller Københavns Politi til Ritzau.

Politiet opdagede selv ulykken.

- Vi kunne se på overvågningen, at der pludseligt holdt en bil på tværs nede i tunnellen, fortæller vagtlederen Henrik Brix fra Københavns Politi.

Først var det kun køreretningen mod Sverige, som var lukket, men senere blev hele tunnellen lukket på grund af ulykken.

- Det er ikke noget, vi har gjort, men det er nok fordi, man bruger den anden vejbane til redningskøretøjer, at man har valgt at spærre begge vejbaner, sagde Henrik Brix tidligere på aftenen.

Der var fire biler involveret i ulykken, og en person var fastklemt i en bil, men han er ved bevidsthed, og er nu fragtet til Rigshospitalet.

Årsagen til ulykken er stadig uvis.

- Det lyder umiddelbart til, at det kan have haft noget med høj hastighed at gøre, men vi ved det ikke med sikkerhed endnu, før vi i morgen kan kigge overvågninger igennem, fortæller vagtlederen.

/ritzau/