Brittas svigersøn politianmeldt: Mistænkt for fusk i rengøringsfirma
G2work ApS havde fra marts 2010 til udgangen af april 2013 adresse her på Fjeldhammervej i Rødovre, hvor selskabet blev opløst efter konkurs. Foto: Google Street View
Britta Nielsens svigersøn lod store summer strømme gennem konkursfirma.

Ifølge Ekstra Bladet fik den svindelsigtede Britta Nielsens svigersøn i 2013 en bøde for mistænkelige pengestrømme gennem et konkursramt firma.

Svigersønnen havde rengøringsfirmaet G2work ApS og fra 2010 til 2013, og blev anmeldt for at have "handlet i strid med Selskabsloven og bogføringsloven".

G2work ApS's kurator kunne konstatere en række indbetalinger på tilsammen 478.000 kroner til selskabets konto. Pengene blev efterfølgende hævet.

Fakta om Britta-sagen

Britta Nielsen er mistænkt for at svindle statskassen for samlet 120,5 millioner kroner fra 1993 til 2018

UDVID

Pengeoverførelsen skete i en periode - 2010 til 2012 -, hvor Britta Nielsen er sigtet for at svindle for i alt 40 millioner kroner kroner, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Ekstra Bladet skrev kurator advokat Ole Borch:

"Disse bevægelser kunne i vidt omfang ikke umiddelbart konstateres at være sket som led i selskabets drift". Han konkluderer desuden: "Jeg har konstateret forhold, der har givet anledning til at give meddelelse til politiet".

Jakob Dedenroth Bernhoft, ekspert i hvidvask og økonomisk kriminalitet, siger til avisen, at SØIK (Bagmandspolitiet, red.) bør undersøge G2work ApS, fordi G2work ApS er "et oplagt sted at skjule penge".

Sigtet for kidnapning

Britta Nielsens svigersøn har desuden været i politiets søgelys i en sag om frihedsberøvelse af en polsk håndværker.

Sammen med Britta Nielsens datter Karina Jamilla Hayat og tre andre mænd blev han sigtet for kidnapning af polakken, som blandt andet har været med til at renovere Britta Nielsens hus.

via Listen To News