Ny X Factor-vært: Jeg forsøgte at modstå kollega-kæresteri

Da Sofie Linde fandt kærligheden i en mand fra samme branche som hende selv, prøvede hun i starten af undgå det. Men nu siger hun lykkeligt, at de har en perfekt konstellation.
Sofie Linde er taknemmelig for sin kærestes forståelse. 
Sofie Linde er taknemmelig for sin kærestes forståelse.  FOTO: Scanpix

Der er en ny pige i klassen.

Den 26- årige vært Sofie Linde skal som noget helt nyt styre deltagere og dommere i dette års X Factor, som sendes første gang den 8. januar på DR1.

Det populære talent-show kører på niende sæson, og har igen i år Remee og Thomas Blachman på som dommere. Og en ny dommer, musiker Mette Lindberg, der er kendt fra The Asteroids Galaxy Tour, er også at finde ved dommerbordet.

For Sofie Linde bliver det en travl tid med meget arbejde og en masse mediefokus, men det hjælper heldigvis på presset, at man har en forstående mand at dele oplevelserne med, og det har tv-værten.

Hun danner par med den 28-årige Joakim Ingversen, som selv arbejder i tv-branchen, og det er faktisk en fordel, fortæller hun ifølge HER&NU:

- Det har været topfedt at få en kæreste, der laver det samme som en selv.

Der er en anden forståelse

Sofie Linde og Joakim Ingversen fandt sammen i sommers, og tv-værten fortæller, at hun havde sine betænkligheder i starten. Men de blev hurtigt gjort til skamme.

- Vi er bare enormt gode til at få det maksimale ud af kedelige ting. Det er virkelig en egenskab! Når jeg skal arbejde i Jylland, tager han med, så laver vi en tur ud af det og har det hyggeligt, når jeg har fri. Det har jeg ikke prøvet med en kæreste før - at der altid er god stemning og hundrede procent forståelse. I mine tidligere forhold har jeg altid skullet forsvare mig i forhold til mine lange arbejdsdage.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.