Ny termohandske hjælper ældre mod gigt- og ledsmerter

Advertorials

Sponsoreret indhold:

58-årige Astra Nielsen fortæller, hvordan hendes hænder føltes iskolde, når hun vågnede om morgenen.

”Handskerne gør præcis, hvad jeg har brug for. De giver mine hænder varme og gør det muligt for mig at bruge mine hænder igen uden problemer.”

Astra Nielsen er ikke den eneste, der kan berette om de positive virkninger ved kompressions- og termohandsken.

”Mine hænder er ikke længere hævede, smerter mindre og næsten helt fri for "trigger-finger-symptomer” fortæller Mark Sørensen.

”Min ergoterapeut anbefalede at få et par kompressionshandsker til at modvirke mine fingre mod hævelse på grund af leddegigt (artritis), der særligt mærkes når vejret skifter og det bliver køligere.”

”Handskerne kan håndvaskes i lunt vand, så jeg kan sagtens have dem på, når jeg går i haven. Handskerne har små gummi-/plastik prikker på overfladen, der hjælper med at give et godt greb - også når man kører bil - det fungerer godt.”

Utroligt hvad Thermoskin handsken kan gøre ved gigtplagede hænder

”Vores køb af Termoskin produkter - handsker og hjemmesko, var et håb om at kunne reducere min hustrus til tider stærke gigtsmerter.”

”Med stor glæde og tilfredshed, kan vi konstatere at håbet til fulde er blevet indfriet.”

”Handskerne anvendes dagligt og flittigt. Brugen af handskerne giver en rigtig stor lindring mod smerterne og er blevet uundværlig i det daglige.”

”Thermoskin produkterne er et rigtigt godt køb som vi varmt kan anbefale”, siger Knud Ribold.

Størrelsen er vigtig

Handskerne fås i forskellige størrelser og sælges på Apoteket og på thermoskin.dk.

Størrelsesguiden viser tydeligt, hvordan du måler din hånd til handskerne - du kan altid kontakte forhandleren og få dem byttet, hvis ikke størrelsen passer. Den rette størrelse har vist sig at være meget vigtig for at opnå den ønskede effekt. Brugere siger, at det indre stof er blødt mod din hud, og det ydre lag giver et godt greb. Handskerne kan bæres dag eller nat, og har en lang holdbarhed.

Bestil Gigthandsken her

Ovenstående indhold er sponsoreret