Ny shitstorm: YouSee slukker for signalet

YouSee er igen havnet i en regulær shitstorm efter at selskabet slukkede for signalet en dag før tid. (Foto: Ritzau Scanpix)

YouSee har slukket for signalet hos en række tv-kunder, der ellers regnede med at have tv-signal til den 1. januar.

YouSee valgte allerede natten til den 31. december at lukke tv-signalet for en række kunder, som havde opsagt abonnementet pr. 1. januar. Beslutningen vækker vrede og frustration hos kunderne, der i stor stil lufter deres vrede på de sociale medier.

Efterårets “tv-krig” mellem YouSee og Discovery har betydet, at 11 kanaler forsvinder fra YouSee’s platform i det nye år. Og det har fået mange kunder til at opsige deres YouSee-abonnement med virkning fra 1. januar. 

Men da de snart forhenværende kunder tirsdag morgen forsøgte at se tv, var signalet allerede forsvundet. Og det har fået mange til at reagere på de sociale medier, hvor ukvemsordene flyder i en lind strøm. 

- I røvrender simpelthen jeres kunder for vildt, lyder det i et af de mange indlæg, som i løbet af tirsdagen er blevet postet på tv-udbyderens Facebook-side. 

Overfor Ekstra Bladet forklarer direktør Jacob Mortensen fra YouSee, at beslutningen om at slukke for signalet hos visse kunder sker af tekniske grunde: 

- Det, der sker nu, er, at vi laver ændringer i tv-pakkerne frem mod ændringer 1. januar. Den proces starter i dag, og så kører den over 24 timer. Nogle vil opleve, at det sker i dag, mens andre vil opleve, at det sker i morgen, siger Jacob Mortensen til Ekstra Bladet.