Ny kærlighed: Adam Price scorer egen læge

Underholdning
Adam Price har scoret sin egen hudlæge. (Foto: Foto: Sofie Mathiassen/STF/Ritzau Scanpix (arkiv))

Hudlægen Annesofie Faurschou og Adam Price mødtes under en konsultation.

Tv-seriemanden og tv-kokken Adam Price er holdt op med at bage. I hvertfald på kvinder, som han vil score.

Han har nemlig fundet en ny kæreste efter sidste års skilsmisse fra Mischa Jemer, skriver Ekstra Bladet, som referer ugebladet Her og Nu.

Kæresten hedder Annesofie Faurschou og er speciallæge og ph.d. i hudsygdomme. Hun fortæller i det seneste nummer af Her og Nu, at det nyforelskede par mødte hinanden under en lægekonsultation.

- Da jeg afsluttede ham som patient, spurgte han, om vi skulle snakke videre over en kop kaffe, og vi er så stadig ikke færdige med at snakke, forklarer Annesofie Faurschou til ugebladet.

Om Annesofie Faurschou tør gå hele vejen og blive Adam Prices tredje hustru vides ikke, men Adam Price har tidligere fortalt til Ekstra Bladet, at han er en svær størrelse:

- Det kan godt være meget kompliceret at leve sammen med en person, der har et arbejdsliv, der fylder så meget, som mit gør. Et arbejde, som man har et så voldsomt passioneret forhold til, og som kræver én så meget. Det gør, at der altid vil være en konkurrent til hvilken som helst anden sammenhæng end arbejde, som jeg indgår i.

Udover Mischa Jemer har den nu 51-årige Adam Price været gift med Lærke Kløvedal, som er datter af Troels Kløvedal og som han har sønnen Storm sammen med. Fra et tidligere forhold har han datteren Josephine.