Nu skal Dyne-Larsen bringe post ud

Det bliver elbiler fra Lars Larsens bilselskab 'Garia', der skal ud på de svenske landeveje for at levere posten.
Lars Larsen er grundlægger af butikskæden JYSK. Han har en anslået formue på næsten 30 mia. kr.
Lars Larsen er grundlægger af butikskæden JYSK. Han har en anslået formue på næsten 30 mia. kr. Foto: Scanpix/arkiv/Henning Bagger

Nu skal Dyne-Larsen til at levere post i Sverige.

Det bliver dog ikke med personlig levering fra Damarks tredje-rigeste person, Lars Larsen. I stedet sender han sine elbiler af sted ud på de svenske landeveje for at levere post for Postnord, skriver finans.dk

Lars Larsen er bestyrelsesformand i selskabet Garia, der leverer eldrevne biler til parker, offentlige områder, kommuner og store virksomheder i både Europa, Mellemøsten og Nordamerika. Selskabet producerer desuden eksklusive golfbiler til en række lande.

Nu har firmaet landet en tre-årig aftale med PostNord om at levere posten for dem. Det bliver første gang, at Garia får til opgave at levere postbiler, men det bliver kun svenskerne, som kommer til at støde på de eldrevne postbiler.

- Denne kontrakt med Postnord er en meget vigtig milepæl i Garias vækststrategi, siger Jakob Holstein, adm. direktør i Garia, i en pressemeddelelse.

I løbet af de seneste fem år har selskabet haft røde tal på bundlinjen, senest med rekordstort underskud på 24 mio kroner.

Officielt er det Lars Larsens søn, Jacob Brunsborg, der står som administrerende direktør for Garia, men til dagligt står Jakob Holstein for driften.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.