Nøgenchok i 'Vild med dans': Nu er norsk deltager smidt ud

Sport
Den tidligere FCK-spiller Frank Løke, smed det meste af tøjet og blev smidt ud af den norske version af "Vild mad dans". Under teksten er der link til billeder af Frank Løke iført mankini. (Foto: Foto: Thomas Reisæter/TV2/Ritzau Scanpix)

Norsk TV2 har sat en grænse for, hvad de vil byde seerne til kaffen, og har smidt håndboldspilleren Frank Løke ud af "Skal vi danse", fordi han tog sig visse friheder.

Seere i den norske udgave af "Vild med dans", "Skal vi danse", kaldte det "usmageligt", da håndboldspilleren Frank Løke - til alles overraskelse - pludselig smed tøjet, mens der blev sendt live fra dansegulvet.

Selv dansepartneren Tone Jacobsen blev overrasket og sagde bagefter til norsk TV2:

- Pludselig stod han bare der, og jeg følte, jeg blev et slags gidsel på gulvet. Men så kommer man til et punkt, hvor man bare må være professionel og fortsætte med det, du skal gøre.

Stuntet har nu kostet ham deltagelsen i konkurrencen, skriver Se og Hør.

Programredaktør hos TV2 Norge, Jarle Nakken, siger, at man har valgt at tage Frank Løke ud af "Skal vi danse"-konkurrencen efter en helhedsvurdering:

- Weekendens stunt, som vi tog afstand fra, Løkes opførsel efterfølgende og uforudsigeligheden, han repræsenterer og giver udtryk for, spiller ind i beslutningen.

Efter sit stunt sagde Frank Løke til norsk Se og Hør, at han var nødt til at smide tøjet:

- Jeg kunne bare være helt boyband-agtig i hjerter og levere halvdårlig dans, jeg blev nødt til at levere underholdning. Næste gang finder vi på noget endnu sjovere, som jeg håber, vi kan få lov til at lave. Jeg håber, at folk hjemme i stuerne havde det sjovt.

Han får så ikke lov til at lave mere sjov midt i den norske aftenkaffe og skriver nu i et opslag på Instagram, at "det var aldrig meningen at såre dig, Tone. Du er en sindssygt dygtig og stærk dame. Tak for at du holdt mig ud i alle disse uger".

Frank Løke bliver også kaldt Action-Frank. Han har en fortid i FCK Håndbold og har spillet på det norske landshold.

Frank Løke iført mankini #1

Frank Løke iført mankini #2

Frank Løke, som her løfter Tone Jakobsen, har sendt sin nu tidligere dansepartner en hilsen. Foto: Thomas Reisæter/TV2/Ritzau Scanpix