NFL: New York Giants-stjerne brækker anklen i nederlag

Sport
Odell Beckham jr. måtte udgå med en brækket ankel, da New York Giants fortsatte rædselssæson. (Foto: Foto: Noah K. Murray/Scanpix)

Odell Beckham Jr. brækkede søndag anklen og efterlader New York Giants i store problemer.

Bedst som man troede, at det ikke kunne blive værre for New York Giants i indeværende NFL-sæson, så blev holdets største profil søndag skadet.

Stjerne-receiveren Odell Beckham Jr. faldt uheldigt ned på foden og brækkede sin ankel. Det har holdet bekræftet ifølge nfl.com.

De umiddelbare meldinger er, at receiveren vil være ude i omkring otte uger. Det svarer omtrent til resten af grundspillet, der er 16 kampe.

Skaden skete i hjemmebanenederlaget på 22-27 til Los Angeles Chargers, hvor New York Giants tabte den femte kamp af fem mulige i en rædselsfuld start på sæsonen.

Chancen for at komme i slutspillet var i forvejen forsvindende lille, og med skaden til quarterback Eli Mannings klare yndlingsmål er holdets angreb voldsomt svækket.

I samme kamp blev tre af holdets andre receivere, Brandon Marshall, Dwayne Harris og Sterling Shepard, også sat ud af spillet med skader.

Yderligere undersøgelser skal slå fast, om Odell Beckham Jr. også har beskadiget ledbånd eller andet i den brækkede ankel.

New York Giants var blandt favoritterne til at nå langt, inden den nye NFL-sæson blev sparket i gang i september.

Ud af 15 af de mest profilerede analytikere på nfl.com pegede fire på, at Giants havde styrken til at nå hele vejen til Super Bowl.

Men det har efter sæsonens start været småt med entusiasme i den blåklædte del af New York, der har set det tidligere mesterhold falde fra hinanden i perioder.

Mange håbede på, at Eli Manning og Odell Beckham Jr. sammen kunne lede holdet tilbage mod slutspillet.

Og jublen var øredøvende, da Manning søndag fandt Beckham Jr. i dybden til et touchdown, inden skaden indtraf. Det håb ser nu ud til at være slukket.

New York Giants rejser næste runde til en af de sværeste udebaner i NFL, når holdet gæster Denver Broncos.

/ritzau/