Naser Khaders ekshustru pludselig død: 17-årig datter fandt hende

Naser Khader holdt jul med sin ekshustru.
Naser Khaders datter Sofia fandt sin mor, Birgitte Juhl, død.
Naser Khaders datter Sofia fandt sin mor, Birgitte Juhl, død. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix

Politikeren og samfundsdebattøren Naser Khaders ekshustru, Birgitte Juhl, er død. Det bekræfter Naser Khader over for Ekstra Bladet.

Han fortæller, at det var deres 17-årige datter Sofia, der fandt sin moder død nytårsdag.

Naser Khader holdt for bare to uger siden jul sammen med Birgitte Juhl. Tilstede var også hans anden ekshustru Bente Dalsbæk, hans to børn samt bedsteforældre, fortæller han til avisen.

- Jeg kan bekræfte, at min datters mor, Birgitte, pludselig er gået bort. Hun blev kun 50 år og fejlede intet. Min datter fandt hende livløs nytårsdag. Det er en ubegribelig sorg for min datter og for hele vores familie, oplyser Naser Khader i en kort besked til Ekstra Bladet.

Naser Khader ønsker ikke at knytte flere kommentarer til dødsfaldet, men Ekstra Bladet skriver, at datteren er flyttet ind hos Naser Khader og på Facebook skriver:

"Himmelen har fået en ny stjerne. Min elskede mor er pludselig gået bort nytårsdag. Hun var det mest varme, omsorgsfulde & kærlige væsen, der aldrig ønskede nogen ondt, og som altid satte alle andre før sig selv. Min mor elskede livet og mennesker af alle slags, og var ægte interesseret i dem, som hun mødte på sin vej. Hun vil altid være mit et og alt, og det er i dyb sorg, at vi sender hende videre på hendes sidste rejse."

Birgitte Juhl bisættes torsdag fra Vor Frelsers kirke på Christianshavn.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.