Mystisk politiaktion i gang på Sjælland

Tirsdag morgen gik politiet ud i en planlagt operation, hvor et større antal adresser er blevet ransaget.
Syv personer - heraf flere med relationer til rocker- og bandemiljøet, er tirsdag anholdt i en større politiaktion. Den handler om bedrageri og tyveri i forbindelse med bilhandler.
Syv personer - heraf flere med relationer til rocker- og bandemiljøet, er tirsdag anholdt i en større politiaktion. Den handler om bedrageri og tyveri i forbindelse med bilhandler. Foto: Www.politi.dk/arkiv/Free

Otte adresser blev ransaget og syv personer blev anholdt, da politiet tirsdag gennemførte en større aktion på Sydsjælland og Lolland-Falster.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi, der gennemførte aktionen med assistance fra to andre politikredse.

Aktionen kommer, efter at politiet i et stykke tid har efterforsket en sag mod en gruppe personer. Sagen handler om bedrageri og tyveri i forbindelse med biler, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

I forbindelse med ransagningerne har politiet fundet en del papirer, narkotika og "andre effekter".

Man har også fundet et mindre pengebeløb. Det vil politiet beslaglægge, da personen, som pengene blev fundet hos, skylder det offentlige en større sum penge.

Flere af de anholdte har relationer til rocker- og bandemiljøet. Alle de anholdte er sigtet for tyveri og bedrageri i forbindelse med køb og salg af biler.

De anholdte vil blive løsladt igen efter endt afhøring. De vil altså ikke blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om fængsling.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.