Mystik om prins Henrik: Frækt besøg eller spøjs parkering?

Knap er prinsegemalen gået på pension, før han er involveret i en spøjs sag.
Prins Henriks bil har været på udflugt. Om han sad i den, vides ikke.
Prins Henriks bil har været på udflugt. Om han sad i den, vides ikke. FOTO: Scanpix

Der har været megen debat om prins Henriks person og de valg, han har taget i løbet af 2015. Han sluttede som bekendt året af med at smide en nytårsbombe, da han via sin hustru lod danskerne vide, at han nu drosler ned og går på pension.

Men knap har Henrik skruet ned for blusset, før han igen skaber stor medieomtale. Det gør han, fordi hans kronebil ifølge ugebladet HER&NU kom lidt på afveje kort før jul. Eller også er prinsen friskere, end man måske skulle tro - det er svært at sige ...

En skidt parkering i lummer gade

Skal man tro ugebladet, så undrede flere beboere i Århus, hvor de kongelige holdt jul, sig lillejuleaften over en af regentparrets biler.

Den var blevet parkeret midt på fortorvet, så folk skulle snige sig forbi den. Men ikke nok med det. Ifølge HER&NU holdt den mørke Bentley Mulsanne, som prins Henrik angiveligt benytter, lige foran indgangen til swingerklubben G Club i Paradisgade i det indre Århus.

Efter sagen kom frem onsdag, har metroxpress fået en udtalelse fra kongehuset om, hvad prins Henrik foretog sig i gaden - læs mere om det - klik her.

Måske skulle kronjuvelerne luftes ...?

Opslået af HER & NU på 5. januar 2016

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.