Mourinho revser Uniteds barnlige opdækning i comeback-sejr

Sport
Mourinho (til højre) dirigerer sine spillere. De er også enormt dårligt organiserede, mener manageren. (Foto: Foto: Matthew Childs/Scanpix)

Manchester United var alt for dårligt organiserede i kampen mod Crystal Palace, mener manager José Mourinho.

Det så skidt ud for Manchester United, da Crystal Palace mandag aften scorede til 2-0 kort inde i anden halvleg.

Men på et imponerede comeback sikrede holdet fra Manchester sig en 3-2-sejr på et langskudsdrøn i overtiden fra Nemanja Matic.

Holdets manager, José Mourinho, kalder Crystal Palaces andet mål for "skandaløst og barnligt".

Hollænderen Patrick van Aanholt blev sendt alene mod mål på et hurtigt frispark, som Manchester-forsvaret slet ikke nåede at reagere på, og scorede sikkert.

- Hvis vi ikke havde fået det skandaløse og barnlige mål imod os, lige da vi kom ud fra pausen, så ville jeg have sagt, at jeg sagde de rigtige ting i pausen, siger José Mourinho.

- Jeg kan ikke lide, når mine hold mister organisationen, som vi gjorde i dag. Men det var en utrolig kamp, og det var en vigtig sejr for os, siger portugiseren.

Mourinho roser dog sine spilleres moral.

- Spillerne havde en fantastisk attitude. Jeg tror altid, at vi kan vinde. Sådan vil jeg være, til min sidste dag. Især efter Smallings mål (Chris Smalling, der scorede til 1-2, red.) var jeg sikker på, at vi kunne vinde, siger Mourinho.

Manchester United møder i weekenden formstærke Liverpool hjemme på Old Trafford.

Bysbørnene fra Manchester City fører suverænt Premier League med 78 point. United ligger nummer to med 62 point, mens Liverpool ligger nummer tre - to point efter det røde Manchester-hold.