Mini-prins begynder i helt almindelig vuggestue

William og Kates søn, prins George, er begyndt i vuggestue, og det er ikke et hvilket som helst sted, han i fremtiden skal tilbringe sine dage væk fra mor og far.
Prins George er blevet en stor dreng, der netop er startet i vuggestue. 
Prins George er blevet en stor dreng, der netop er startet i vuggestue.  FOTO: Scanpix

Hertuginde Kate og hendes mand, prins William, har taget et velovervejet valg for deres søn, prins Georg, som netop er startet i vuggestue.

De har besluttet, at han ikke skal gå i vuggestue med de rige folks børn, men der imod med helt almindelige borgere i den lokale Westacre Montessori school i Norfolk.

Prinsens nye legekammerater kommer altså til at stamme fra helt almindelige familier, og det er netop sådan, at prinseparret ønsker, det skal være, skriver det engelske magasin HELLO.

Blev afleveret af mor og far

Den engelske prins runder de to et halvt år i denne måned, og er altså klar til at indtage lidt af verden uden mor og far.

Da han i går, onsdag, startede i vuggestue, fik han dog følgeskab af netop mor og far, som fulgtes med ham derned på den første vanskelige dag. Heldigvis gik det godt, siger en kilde til HELLO:

- Han vil deltage på deltid cirka en håndfuld timer om dagen. Både hertugen og hertuginden fulgte ham derned i dag, og det gik alt sammen fint.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.