Milliardær udfordrer sig selv: Tab 10 kg eller giv kvart million til Enhedslisten

Lars Seier Christensen. (Foto: Foto: Nils Meilvang/Scanpix/arkiv)

Rigmanden Lars Seier Christensen vil forære Enhedslisten en kvart million kroner, såfremt han ikke taber 10 kilo på fem måneder.

Enhedslisten kan se frem til at få tilbudt en kvart million kroner fra en vaskeægte rigmand.

Det er milliardæren og den tidligere Liberal Alliance-bagmand, Lars Seier Christensen, der har stillet venstrefløjspartiet pengene i udsigt i et regulært væddemål.

Taber han sig ikke 10 kilo på fem måneder, vil han give Pernille Skipper & Co. 250.000 kroner i sponsorbidrag. Det skriver rigmanden på Facebook tirsdag.

- Jeg har fundet ud af, at når man skal tabe sig – og det er virkelig en udfordring for mig – så er det godt at have noget at holde det op imod. Jeg håber, at det her vil motivere mig nok, for den her ydmygelse vil jeg simpelthen ikke opleve, siger han til BT.

Han fortæller desuden, at Enhedslisten nok er det mest usandsynlige projekt, han kunne forestille sig at støtte. Selv om han forventer at indfri sit mål om at smide 10 kilo, så har han også gjort sig sine overvejelser om, hvad der sker, hvis han ikke gør det. For vil Enhedslisten overhovedet tage imod pengene?

Partiets finansordfører Pelle Dragsted afviser på forhånd at tage imod penge fra skattely. Men da rigmanden henviser til en dansk konto, er Pelle Dragsted positiv.