Mikkel Hansen efter ny uafgjort: Jeg er ikke tilfreds

Danmark spillede 30-30 mod Tyskland ved håndbold-VM, hvor danskerne længe haltede efter.
Mikkel Hansen hamrer bolden i mål, tirsdag aften under VM-kampen mod Tyskland i Qatar. (Lars Poulsen/POLFOTO)
Mikkel Hansen hamrer bolden i mål, tirsdag aften under VM-kampen mod Tyskland i Qatar. (Lars Poulsen/POLFOTO) Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Danmarks håndboldherrer var bagud i det meste af tirsdagens gruppekamp ved VM mod Tyskland, men fik til sidst reddet 30-30 hjem.

Indsatsen var godkendt, men det var resultatet ikke, mener den danske stjerne Mikkel Hansen.

- Jeg er ikke tilfreds personligt. Det kan du spørge nogle af de andre om. Men jeg håber da ikke, vi er tilfredse med at spille uafgjort mod et hold som Tyskland, for så tror jeg ikke, vi kommer langt ved VM.

- Også selv om jeg synes, at Tyskland spillede rigtigt fornuftigt, siger Mikkel Hansen.

Danskerne var i overtal til sidst, men fik ikke fat i bolden i det sidste minut, hvor Tyskland formåede at holde fast i bolden.

- Det var lidt ærgerligt, at de med et halvt minut igen, hvor vi var en mand i overtal, og dommerne løftede armen for passivt spil, fik lov til at tage så lang tid om at få bolden i spil, konstaterer Mikkel Hansen.

- Så kunne vi have fået det sidste angreb. Men anden halvleg taget i betragtning, så bør vi vel være tilfredse.

- Vi var ikke inde i den bedste rytme, men formåede alligevel at komme tilbage. Det er et stort boost til hele holdet, at vi kom tilbage, siger Mikkel Hansen.

Resultatet betyder, at Danmark næppe får førstepladsen i gruppe D, hvilket ellers formentlig havde givet en på papiret nemmere modstander i 1/8-finalen.

Tyskland topper gruppe D med fem point efter tre kampe, og tyskerne har det nemmeste slutprogram.

Danmark har fire point, men mangler at møde Rusland og Polen, og danskerne skal formentlig kæmpe om gruppens andenplads.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.