Mikkel Hansen efter 10 mål: Vi viste karakter
Mikkel Hansen blev topscorer, da Paris vandt topopgøret over Montpellier og holdt liv i gulddrømmen.
Danskeren blev kampens topscorer, men de franske stjerner Luc Abalo og Daniel Narcisse gjorde også deres med hver fem scoringer.
Danskeren blev kampens topscorer, men de franske stjerner Luc Abalo og Daniel Narcisse gjorde også deres med hver fem scoringer. Foto: LARS POULSEN/POLFOTO

Paris Saint-Germain er fortsat med i kampen om det franske mesterskab i håndbold.

Torsdag aften vandt holdet 32-28 på udebane over førerholdet Montpellier, som dermed blot har et point ned til Paris på andenpladsen.

Holdets danske stjernespiller, Mikkel Hansen, havde sin store andel i sejren med 10 scoringer, hvoraf de første otte faldt inden pausen.

- Det var en fornøjelse at spille og vinde en kamp som den. Vi viste en masse karakter som hold i en meget svær kamp. En stor holdsejr, skriver Mikkel Hansen på Twitter.

Danskeren blev kampens topscorer, men de franske stjerner Luc Abalo og Daniel Narcisse gjorde også deres med hver fem scoringer.

Guldkampen i Frankrig er reduceret til en tvekamp mellem torsdagens to kombattanter, og Montpellier kunne nærmest have sikret sig mesterskabet med en sejr torsdag, som ville have givet holdet et forspring på fem point.

Men nu er spændingen sikret inden de fire sidste spillerunder, hvor PSG møder Dunkerque, Cesson, St. Raphael og Tremblay.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.