Micki Nielsen møder Santos i kamp om bælte
Micki Nielsen mødte senest Gusmyr Perdomo ved et stævne i Albertslund i december. Foto: JØRGENSEN JAKOB/JAKOB JøRGENSEN
WBC's internationale titel er på højkant, når Micki Nielsen møder hårdtslående brasilianer i Frederikshavn.

Der står et bælte på højkant, når den danske bokser Micki Nielsen 7. februar møder brasilianeren Julio Cesar Dos Santos ved et stævne i Arena Nord i Frederikshavn.

Det er dog ikke en af sportens tunge titler, der er på spil. Det drejer sig om WBC's internationale titel i cruiservægt - ikke at forveksle med en VM-kamp - men det er trods alt første gang, den 21-årige dansker skal bokse om en titel.

- Det bliver en hård opgave, men jeg er klar til den. Det ville være en perfekt start på det nye år, hvis jeg vandt WBC's internationale titel. Jeg vil være den bedste og kæmpe om VM-titler. Dette er et skridt på vejen, siger Micki Nielsen i en pressemeddelelse.

Mens danskeren har lutter sejre i sine første 16 kampe som professionel, har Dos Santos tabt tre gange i 30 kampe.

Det er dog værd at bemærke, at 24 af de 27 sejre er kommet på knockout, så brasilianeren ligner en mand med et solidt slag.

- Jeg kan ikke tage noget for givet. Dos Santos er en stærk modstander med en god rekordliste, men jeg stoler på, jeg har, hvad der kræves for at vinde.

- Jeg vil arbejde hårdt i træningslokalet, og jeg ved, at min træner, Joey Gamache, lægger en perfekt slagplan, siger den danske cruiservægter.

Også folk som Dennis Ceylan, Kim Poulsen, Abdul Khattab og Rashid Kassem skal i aktion ved stævnet i Frederikshavn.

/ritzau/