Michael Ziegler laver aprilsnar: Simon Emil har lige ringet ...
"Konkret er jeg blevet tilbudt, at vi kan komme til at bo sammen med Radio 24-7, der også skal udflyttes. Og det giver helt åbenlyse muligheder for nemt at komme ud med de gode historier om Høje-Taastrup," skriver Michael Ziegler blandt andet på Facebook. Foto: Ritzau Scanpix/arkiv
Høje-Taastrups nye rådhus skal placeres i Aarhus, skriver borgmester Michael Ziegler på Facebook.

Efter 14 timers maratonforhandlinger i forligsinstitution lørdag, holder fagbevægelsen og arbejdsgivernes repræsentanter søndagen fri, inden forhandlingerne om en ny overenskomst igen tages op mandag.

Og det har givet KL's topforhandler Michael Ziegler tid til at sætte sig til tasterne og forfatte en aprilsnar.

På sin Facebook-side skriver topforhandleren, der til dagligt er borgmester i Høje-Taastrup Kommune, nemlig, at han af økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll-Bille i dag er blevet orienteret om, at regeringen vil flytte kommunens nye rådhus til Aarhus.

"Jeg har naturligvis protesteret voldsomt, men ministeren siger at beslutningen er truffet og har rådet mig til at "vende ansigtet til musikken". Konkret er jeg blevet tilbudt, at vi kan komme til at bo sammen med Radio 24-7, der også skal udflyttes. Og det giver helt åbenlyse muligheder for nemt at komme ud med de gode historier om Høje-Taastrup," skriver Michael Ziegler blandt andet.

Og der er flere fordele ved en udflytning, lyder det fra Michael Ziegler.

"Så jeg vælger at tage ja-hatten på og se fordelene. Vi vil bruge ny teknologi til at bevare kontakten til borgerne. Fx med nye "kommuneportaler", som vil blive sat op i en række butikker i hele kommunen. På den måde slipper man for at gå på rådhuset - men kan klare sine ærinder, når man alligevel køber ind. På den måde kommer vi faktisk tættere på borgerne end vi er i dag," skriver han.

Der er mange, der har kommenteret opslaget på Facebook og rost Michael Ziegler for den sjove aprilsnar. 

"Tak for et godt grin Michael," skriver Dan blandt andet.

Der er dog også dem, der ikke mener, at Michael Zieglers aprilsnar ligger fjernt fra de politiske beslutninger, der bliver truffet i dagens Danmark.

"Nok en aprilsnar. Men den er svær at gennemskue, for med alle de tåbelige politiker der er i det danske land, bliver man sjældent overrasker over mærkelige eller lige frem ubrugelige beslutninger," skriver Henrik.