Michael Meyerheim afslører: Her er mit hemmelige navn
Michael Meyerheim hedder slet ikke Michael. FOTO: Scanpix
Mr. Talkshow afslører nu efter 25 år i branchen, at han slet ikke hedder Michael til fornavn. Det kom først til, da han skulle på tv.

Der skal ind imellem gå mange år, før sandheden kommer frem. Men nu har den erfarne journalist og tv-vært Michael Meyerheim valgt at gå til bekendelse og fortæller, at han slet ikke hedder Michael Meyerheim.

Efter 25 år på skærmen fortæller tv-værten nu, at han først begyndte at kalde sig for Michael, da han skulle lave fjernsyn.

Indtil da hed han Carsten.

Han hed Carsten Michel Meyerheim, skriver tv2.dk

- Jeg begyndte at bruge mit mellemnavn i 1969, da jeg startede som journalistelev. Da havde vi et mærke, man skulle sætte under sin artikel, og der begyndte jeg at bruge Michael - der er lidt mere swung over det på en måde, siger han.

Glemte hurtigt alt om Carsten

Michael Meyerheim holder i år 25-års jubilæum som tv-vært, og han fortæller, at det gik ret hurtigt for ham, da han skulle vende sig til det ny fornavn:

- Så tænker man, 'gu ved hvor lang tid, der går, inden man begynder at reagere på det. Der går to uger, siger han.

Michael Meyerheims kollegaer blev også hurtigt forvent med at kalde ham for Michael, de gad ikke skifte mellem de to navne, så siden da blev Carsten helt gemt af vejen.