Mettes hjemkomst skaber spontan jubel på Facebook
I 37 dage var hun som sunket i jorden, men nu er Mette Hoffmann kommet hjem. Nordsjællands Politi
På Facebook strømmer det ind med hilsner til Mette Hoffmann, der efter en måneds forsvinden er kommet hjem igen til sine forældre.

Rigtig mange danskere var bekymrede og fulgte med, da politiet, familien og netværket Missing People i over en måned ledte efter den kun 17-årige pige Mette Hoffmann fra Fredensborg i Nordsjælland.

Mette forsvandt 6. december - hun sagde til forældrene, at hun gik over for at se naboens små kattekillinger - men hun vendte ikke tilbage.

Der kom meldinger om, at den anoreksi-ramte pige var observeret forskellige steder, men intet konkret. Først i går, søndag 11. januar, hvor netværket Missing People Denmark på sin Facebook-side kunne fortælle, at Mette Hoffmann var hjemme igen hos sin familie. På det tidspunkt havde politiet faktisk opgivet at finde pigen igen.

På Facebook strømmer det nu ind med hilsner til den spinkle 17-årige pige. "Det glæder mig så usigeligt meget," skriver én. "Puuuuuh. Det var dagens bedste nyhed. Alt det bedste til Mette og familien," skriver en anden. "Hold op en dejlig nyhed", lyder det i en tredje af de mange kommentarer, som danskere har lagt op hos Missing People - et forholdsvis nyt netværk, der med frivilliges kræfter leder efter forsvundne danskere.

På efterlysningssiden Vi efterlyser er der også masser af glade kommentarer og personlige hilsner til pigen: "Dejligt, hun kom hjem og Mette husk på: Du er en stærk pige, så din sygdom skal du også nok bekæmpe, du har en dejlig familie og venner, der holde af dig," lyder en af de mange hilsner.

Mettes mor Karin Hoffmann skrev i går aftes i en sms til ekstrabladet.dk, at "det er skønt at have Mette hjemme igen." "Tak for hjælpen," skrev hun også.