Mette Blomsterberg trækker stikket: Koster alle ansatte jobbet

Mette Blomsterberg lukker sin café i Kgs. Lyngby. (Foto: Foto: Nikolai Linares/Ritzau Scanpix (arkiv))

Mette Blomsterberg lukker med øjeblikkelig virkning sin café. Lukningen koster alle ansatte jobbet.

Tv-konditoren Mette Blomsterberg opgiver at drive sin café, Blomsterbergs Café og Konditori, i Kgs. Lyngby. Det meddeler hun på Facebook.

Her skriver hun, at det var en "drøm som gik i opfyldelse", da caféen åbnede i 2014, og at "vi har nydt årene der er gået med søde gæster, dygtige medarbejdere og engagerede samarbejdspartnere".

49-årige Mette Blomsterberg, der er kendt fra madprogrammer som "Price og Blomsterberg", "Det søde liv" og måske ikke mindst som dommer i "Den store bagedyst" og deltager i "Vild med dans".

Hun skriver desuden, at caféen har fyldt meget i hverdagen og den samlede forretning, men at det trods mange gæster ikke er lykkedes at opnå en tilfredsstillende indtjening:

"Det har ganske enkelt været umuligt at opnå en god og sund økonomi i denne del af vores virksomhed".

Og netop økonomien har det knebet med. I det seneste regnskab står der blandt andet, at "selskabets aktiviteter udviste i regnskabsåret et negativt resultat, og har således ikke indfriet de forventninger, der var stillet til året". Det er desuden tilføjet, at der "forventes et mindre negativt resultat i næste regnskabsår".

Ifølge Ekstra Bladet har Mette Blomsterberg forsøgt at tilpasse forretningen ved blandt andet at skære ned på personaleudgifterne. I 2016 lød de på 4.693.391 kroner, mens de i 2017 var skåret ned til 3.899.747 kroner.

Det negative resultat fra Blomsterbergs Café og Konditori afspejles også i Mette Blomsterbergs holdingselskab, Gloria Lama Holding ApS, som i 2017 tabte 72.600 kroner.

Mette Blomsterberg lukker caféen pr. dags dato, og siger samtidig farvel alle medarbejderne.

Kalender fyldt op

Lukningen af Blomsterbergs Café og Konditori vil ikke påvirke resten af hendes forretninger, skriver Mette Blomsterberg på sin hjemmeside.

Hun oplyser at 2019-kalenderen er fyldt godt op:

"[...] jeg kommer primært til at fokusere på nye spændende samarbejder: Tv, udgivelse af to nye bøger, foredrag, videreudvikling af min bageserie og webshop samt mange andre spændende projekter, som jeg ikke på nuværende tidspunkt kan løfte sløret for".