Menneskejagt ved jobcenter og sygehus: Mand anholdt
Politifolk i Næstved leder efter mand på sygehus og ved kommunal administrationsbygning, hvor byens jobcenter ligger. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix/arkiv
Politifolk i Næstved jagtede fredag eftermiddag en mand på sygehus og ved kommunal administrationsbygning, hvor byens jobcenter ligger.

Flere tungt bevæbnede betjente rykkede fredag formiddag ud til Næstved Sygehus og til den kommunale administrationsbygning i Rådmandshaven, hvor kommunens jobcenter ligger, skriver sn.dk.

Årsagen er, at politiet ledte efter en bestemt person, oplyser vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Han har udvist en adfærd, som gør, at vi meget gerne vil tale med ham, siger vagtchef Mikkel Kærsgaard til Ritzau.

Han ønskede ikke umiddelbart at gå i detaljer med, hvad manden skal have gjort - og om vedkommende betegnes som farlig eller ej.

Også ved den kommunale administrationsbygning i byen tog betjente med lange skydevåben og iført skudsikre veste opstilling, skriver sn.dk.

TV2 Øst har af politiet fået fortalt, at de anholdte manden ved Netto i Ringstedgade.

- Der antræffer patruljen ham og anholder ham udramatisk. Lige nu er han på politigården, og så udreder vi sagens forløb, siger vagtchef Mikkel Kærsgaard til TV2 Øst

- Jeg kan ikke komme ind på det nu på grund af efterforskningshensyn, siger vagtchefen og oplyser, at politiet igen så småt er på vej væk fra området.

/ritzau/