Menneskejagt ved jobcenter og sygehus: Mand anholdt

Politifolk i Næstved jagtede fredag eftermiddag en mand på sygehus og ved kommunal administrationsbygning, hvor byens jobcenter ligger.
Politifolk i Næstved leder efter mand på sygehus og ved kommunal administrationsbygning, hvor byens jobcenter ligger.
Politifolk i Næstved leder efter mand på sygehus og ved kommunal administrationsbygning, hvor byens jobcenter ligger. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix/arkiv

Flere tungt bevæbnede betjente rykkede fredag formiddag ud til Næstved Sygehus og til den kommunale administrationsbygning i Rådmandshaven, hvor kommunens jobcenter ligger, skriver sn.dk.

Årsagen er, at politiet ledte efter en bestemt person, oplyser vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Han har udvist en adfærd, som gør, at vi meget gerne vil tale med ham, siger vagtchef Mikkel Kærsgaard til Ritzau.

Han ønskede ikke umiddelbart at gå i detaljer med, hvad manden skal have gjort - og om vedkommende betegnes som farlig eller ej.

Også ved den kommunale administrationsbygning i byen tog betjente med lange skydevåben og iført skudsikre veste opstilling, skriver sn.dk.

TV2 Øst har af politiet fået fortalt, at de anholdte manden ved Netto i Ringstedgade.

- Der antræffer patruljen ham og anholder ham udramatisk. Lige nu er han på politigården, og så udreder vi sagens forløb, siger vagtchef Mikkel Kærsgaard til TV2 Øst

- Jeg kan ikke komme ind på det nu på grund af efterforskningshensyn, siger vagtchefen og oplyser, at politiet igen så småt er på vej væk fra området.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.