MASSAKREN I PARIS Menneskejagt: Forældreløse brødre er set i Nordfrankrig
Disse to brødre er eftersøgt for terrorangrebet på satiremagasinet Charlie Hebdo onsdag. Foto: French Police/ZUMAPRESS.COM
Politiet har offentliggjort navnene på tre mistænkte for få offentlighedens hjælp. To brødre er set i Nordfrankrig.

To bevæbnede mistænkte til angrebet mod det franske satiremagasin Charlie Hebdo er blevet lokaliseret i det nordlige Frankrig, oplyser kilder til AFP.

Tidligere har politiet identificeret brødrene Chérif og Saïd Kouachi som formodede gerningsmændene bag gårsdagens angreb i Frankrig, der kostede 12 livet og sårede 11 i et målrettet angreb mod satiremagasinet Charlie Hebdo.

Mindst to ud af tre formodede gerningsmænd bag angrebet på det franske magasin er fortsat på fri fod. Den tredje mistænkte meldte sig til politiet onsdag. Politiet har derudover anholdt syv personer efter angrebet.

Her kan du læse om de tre mænd, der politiet mistænker for at stå bag angrebet på satiremagasinet:

* Saïd Kouachi

Fransk statsborger, 34 år. De to brødre mistede som børn begge forældre, der var algeriske immigranter. Brødrene er født i Paris og voksede op i byen Rennes, før de senere flyttede tilbage til den franske hovedstad.

* Chérif Kouachi

Fransk statsborger, 32 år. Er tidligere idømt tre års fængsel for at have hjulpet unge fra Frankrig til Irak for at deltage i hellig krig. Han blev pågrebet, før han selv var på vej til Irak, og han afsonede 18 måneder, før han blev sat fri. Har arbejdet som pizzabud.

* Hamyd Mourad

18 år. Deltog angiveligt ikke i skyderiet og overgav sig onsdag aften til fransk politi. Han sagde, at han havde set sit navn "cirkulere på de sociale medier" i forbindelse med de mange drab.

Det er torsdag formiddag uvist, om han var den rigtige person. Det forlød, at han var i skole, da skyderiet startede på Charlie Hebdo.

Kilder: AFP, AP, Libération.

/ritzau/