Medier: Mindst en person død i London efter flere hændelser

Britisk politi er rykket ud til Vauxhall, London Bridge og Borough Market i den britiske hovedstad, hvor der er meldinger om flere hændelser.

Mindst en person har ifølge britiske BBC mistet livet.

Ved London Bridge har en hvid varevogn angiveligt kørt ind i fem eller seks personer på London Bridge. Det oplyser vidner til BBC.

Politiet bekræfter, at der er tilskadekomne efter hændelsen på broen, som muligvis involverer en varevogn og en kniv, skriver tv-stationen.

- Vi håndterer en hændelse på London Bridge. Når vi har mere information, vil vi opdatere her, skriver Metropolitan Police på Twitter.

Britisk politi er desuden til stede ved Borough Market, som ligger tæt på broen, oplyser politiet.

- Vi har bevæbnet politi på stedet, skriver politiet på Twitter.

En BBC-journalist oplyser, at politiet leder efter tre personer i forbindelse med hændelsen, der kan være bevæbnet. Det har politiet dog ikke selv bekræftet.

De nærmere omstændigheder bag episoderne i London er uklare.

Der florerer forlydender om både knivstikkeri og pistolskud, men det er ikke bekræftet fra officielt hold.

Et vidne siger til Reuters, at tre personer tilsyneladende har fået halsen skåret over. Nyhedsbureauet understreger, at man ikke kan få bekræftet oplysningen.

En ansat ved BBC oplyser, at tre personer ligger sårede på jorden.

Øjenvidner siger også til mediet The Sun, at flere personer ligger på jorden og modtager førstehjælp, efter at de angiveligt er blevet stukket ned.

Et andet øjenvidne, som måtte flygte fra en restaurant i nærheden, siger til samme medie:

- Vi blev nødt til at flygte. Der var en masse skyderi.

Broen er lukket for trafik, og bevæbnet politi er på stedet. Offentligheden opfordres til at holde sig væk fra broen.

Transport for London, der har ansvaret for den offentlige transport i den britiske hovedstad, oplyser, at broen er blevet lukket i begge retninger på grund af "en alvorlig politihændelse", skriver BBC.

Den britiske premierminister, Theresa May, bliver orienteret om situationen, det oplyser en talsmand ifølge tv-stationen.

Også USA's præsident, Donald Trump, er blevet briefet omkring situationen i London, skriver BBC.

Hændelserne kommer bare nogle uger, efter at en koncertarena i Manchester blev angrebet af en selvmordsbomber. 22 ofre mistede livet, og 116 blev såret.

Det var det blodigste angreb i Storbritannien siden 2005, hvor 52 personer blev dræbt under koordinerede angreb mod Londons transportsystem.

/ritzau/Reuters