Medie: Southampton køber dansk landsholdsspiller

Sport
25-årige Vestergaard startede sin fodboldkarriere med at spille på Brøndbys ungdomshold, inden han i 2010 skiftede til tyske Hoffenheim. (Foto: Foto: Patrik Stollarz/arkiv/AFP)

Den danske landsholdsspiller Jannik Vestergaard er ifølge Sky Sports på vej til engelske Southampton.

18 millioner pund eller hvad der svarer til lidt over 150 millioner kroner.

Så meget betaler den engelske Premier League-klub Southampton for den danske forsvarsspiller Jannik Vestergaard, der siden 2016 har spillet for tyske Borussia Mönchengladbach.

Det skriver det britiske medie Sky Sports.

Ifølge mediet skal Vestergaard nu forhandle en kontrakt på plads med Southampton, ligesom han i løbet af ugen skal gennemgå et lægetjek, inden handlen går igennem.

Jannik Vestergaard kan blive Southamptons tredje spillerindkøb denne sommer, efter at man tidligere har hentet norske Mohamed Elyounoussi og skotske Stuart Armstrong til klubben.

Southampton blev sidste sæson nummer 17 i Premier League og sikrede sig dermed akkurat endnu en sæson i den bedste engelske række.

Jannik Vestergaard var en del af den danske VM-trup, men kom ikke på banen i de fire kampe, Danmark spillede i Rusland. Han har i alt spillet 16 kampe og scoret et enkelt mål i landsholdstrøjen.

25-årige Vestergaard startede sin fodboldkarriere med at spille på Brøndbys ungdomshold, inden han i 2010 skiftede til tyske Hoffenheim.

Her spillede han frem til 2015, hvor han skiftede til Werder Bremen.

Skifter Jannik Vestergaard til Southampton, vil han blive holdkammerat med danske Pierre-Emile Højbjerg, der har været i klubben siden 2016.

/ritzau/