Medie: 20 unge løber mod Lars Løkke i Korsør
Statsminister Lars Løkke Rasmussen er fredag eftermiddag på besøg i Korsør i forbindelse med lanceringen af ghettopakken. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix
Der opstod fredag eftermiddag ballade ved statsministeren besøg på Motalavej i Korsør.

Opdateret lørdag d. 10.3.2018 med TV2 Østs korrektion om de løbende unges adfærd.

Der opstod fredag eftermriddag ballade på Motalavej i Korsør i forbindelse med statminister Lars Løkke Rasmussens besøg (V) i bydelen.
TV2 Øst skriver, at omkring 20 unge kom løbende, hvor den ene løb mod den bygning, hvor statministeren sad og drak kaffe i forbindelse med sit besøg, der var en slags opfølgning på regeringens ghettoudspil.

TV2 Øst har lørdag valgt at beklage beskrivelsen af forløbet under statsministerens besøg, hvor en række unge satte i løb over mod det sted, hvor Lars Løkke befandt sig.

- Vi har efterfølgende talt med en stribe andre øjenvidner, der var til stede på Motalavej under optrinnet, og vi kan konstatere, at ikke alle oplevede hændelsen så dramatisk, som TV ØST’s beskrivelse gav indtryk af, skriver TV2 Øst. 

Motalavej er at finde på listen over de ghettoområder, som regeringen med deres nye udspil nu ønsker at sætte fokus på, da man fra politisk side ønsker at bekæmpe de parallelsamfund, som man mener eksisterer i de udsatte boligområder.

Politiet ønsker ikke at bekræfte fredagens ballade over for den regionale tv-kanal.