McD-ansat fyret for at købe mad til brandmænd

Brnadmænd har et hårdt job, så en ansat ved McDonald's besluttede at give dem et gratis måltid. Selvom hun betalte med sine egne penge, kostede det hende jobbet. Brandmanden på billedet har ikke med sagen at gøre. (Foto: Colourbox / modelfoto)

En gavmild ansat ved McDonald's er blevet fyret for velgørenhed.

En ansat ved en McDonald's-restaurant i USA ville gøre en god gerning og af egen lomme betale mad til en flok brandmænd, der havde været ude og slukke en brand i nabolaget.

Den gode gerning endte imidlertid med at få hende fyret, skriver Fox News på baggrund af blandt andet CNN.

Heather Levia, enlig mor til to, arbejdede som manager på restauranten. Hun besluttede at give brandmændene gratis mad efter en voldsom brand tæt ved, og kort efter dukkede endnu et hold brandfolk op. Manageren ringede til sin chef og hovedkvarteret, for at høre, om restauranten ville sponsorere måltidet, idet de ofte giver politibetjente gratis mad.

Det ville hendes chef imidlertid ikke høre tale om, så den gavmilde ansatte betalte endnu engang maden selv, og forærede brandfolkene måltidet.

Rygtet spredtes imidlertid, og nogle brandfolk troede, McDonald's tvang de ansatte til at betale af egen lomme, så de ringede til Heather Levias chef og brokkede sig.

Som resultat er Heather Levia blevet fyret.

Kilde: Fox News.