Margrethe til udklædningsfest med Bent Fabric efter chok-talen

Regentparret holdt maskerade.
Vanen tro indbød regentparret til klæd-ud-fest nytårsaften.
Vanen tro indbød regentparret til klæd-ud-fest nytårsaften. Foto: SCANPIX arkiv

Mange danskere var ved at få champagnen galt i halsen, da dronning Margrethe ganske uventet under sin årlige tale til nationen nytårsaften annoncerede, at hendes mand prins Henrik nu drosler ned og bliver pensionist.

Som tv-seer fik man det indtryk, at det nok var lidt svært for Margrethe at annoncere Henriks exit som aktivt udøvende medlem af kongehuset.

Men efter talen havde dronningen nogle muntre timer i selskab med gode venner, kan Billed-Bladet berette i denne uge. Sammen med sin mand havde hun inviteret til klæd-ud-fest på Fredensborg Slot i Nordsjælland. Det gør regentparret hver nytår.

Ifølge ugebladet ankom gæsterne en time efter den historiske tale, og som altid var de klædt ud. Temaet var 1700-tallet omkring Kong Frederik 4.s tid.

Blandt de indbudte gæster var hitkomponisten Bent Fabricius-Bjerre og dennes hustru Camilla Arndt. Rigmanden Christian Kjær kom med hustruen Susan Astani ved siden side - Caroline Flemings far Niels Iuel-Brockdorff var ligeledes blandt de indbudte.

Billed-Bladet fremviser flere billeder af de festligt udklædte, ligesom bladet kan fortælle, at dronningen var klædt i en mørkerød kjole, mens prinsen var i et 'blå-grønligt kostume, der matchede dronningen perfekt,' som det formuleres.

Her ses 'Bent Fabric', som han har kaldt sig selv, ved en tidligere - og knap så udklædt lejlighed samme med hustruen. Foto: Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.