Mand i isolation sender sin hund i byen efter chips

Helt vildt
Hunden så lettere skræmt ud, inden den begav sig afsted på missionen. (Foto: Facebook)

En desperat mand i corona-isolation sendte sin hund på gaden for at købe chips.

Mange mennesker rundt omkring i verden sidder i isolation. Og mange har behov for hjælp til at klare de vigtigste indkøb for at klare sig gennem dagen og vejen.

Men hvad stiller man op, når fornødenhederne ikke ligefrem er livsvigtige? En mexicansk mand, som fik en ustyrlig trang til chips, da han på tredjedagen sad isoleret i sit hjem, valgte at bruge sin hund til at løse krisen. 

Antonio Muñoz udstyrede sin chihuahua med lidt penge og en håndskrevet note, og sendte den lettere nervøst udseende hund afsted til købmanden på den anden side af gaden. 

“Halløj Hr. Købmand. Sælg venligst nogle Cheetos til min hund. Det skal være de orange, ikke de røde. De er for stærke. Hun har 20 dollar i halsbåndet. ADVARSEL: Hun bider, hvis hun ikke bliver behandlet godt. Hilsen din genbo.” 

Og den dristige mission var en succes. Hunden vendte tilbage med med de rigtige orange chips og understregede dermed, at hunden også er menneskets bedste ven i nøden.  

Det lykkedes for Antonio Muñoz at tage et billede af sin hund, da den spankulerede over gaden med posen i munden. Det lagde han på Facebook med teksten: 

 "Dag 3 i karantæne. Jeg ville have mine Cheetos."

Her redder den lille chihuahua sin ejers dag. (Foto: Facebook)