Manager: Mourinho kan tage fire store titler
Jose Mourinho og Chelsea kan løbe med fire titler i år, lyder det fra rival-manager. Foto: Rui Vieira/AP
Stokes manager Mark Hughes tror, at Chelsea med lidt held kan gå hele vejen i alle turneringer i denne sæson.

Skulle Stoke mandag aften blive ydmyget af Premier Leagues tophold, Chelsea, har klubbens manager, Mark Hughes allerede forsøgt at gardere sig mod eventuel kritik.

Inden opgøret i 17. spillerunde roser Hughes den kommende modstander i store vendinger og mener, at José Mourinhos tropper kan vinde Premier League, FA Cuppen, Liga Cuppen samt Champions League i denne sæson.

- Man fornemmer bare, at deres tro på det, de gør, er endnu stærkere i denne tid. For at vinde fire trofæer skal man ud over at spille fremragende have tingene til at gå sin vej.

- José er en meget erfaren manager, og han ved, at held også spiller en rolle, når man skal vinde trofæer, siger Mark Hughes til Stokes hjemmeside.

Trupmæssigt mener Hughes desuden, at Chelsea er i en bedre forfatning end i sidste sæson.

- Chelsea har en ekstrem stærk trup, og selv når holdet har skader på nøglepositioner, er der fremragende, unge spilere at sætte ind.

- Det kan ses, når vi har to eller tre skader på den samme position, men Chelsea lider ikke i samme situation, siger Hughes.

Han ser sit hold som underdog i mandagens kamp, men han kan dog finde optimisme i, at Stoke rent faktisk slog Chelsea på hjemmebane i den forgangne sæson, dengang også i december.

Da sejrede Stoke 3-2 på et sejrsmål i sidste minut. Mandagens møde begynder klokken 21.

/ritzau/