Manager forlader Premier League-overraskelse

Sport
Watford-spillerne skal have ny manager. Troy Deeney og co. kan dog fortsat nå at vinde en sidste gang for Quique Sanchez Flores. (Foto: Foto: Dominic Lipinski/AP)

Quique Sanchez Flores og Watford har indfriet sine mål for sæsonen, men manageren stopper nu i klubben.

Spanieren Quique Sanchez Flores stopper som manager i Premier League-klubben Watford efter indeværende sæson, der slutter med ligaens sidste spillerunde søndag.

Både klub og manager er enige om bruddet. Det bekræfter Watford på klubbens hjemmeside.

Oprykkeren Watford har ellers overrasket mange i år, og klubben ligger inden sidste spillerunde på en 13.-plads. Tidligere på sæsonen lå klubben dog bedre til og var med i kampen om de yderste europæiske pladser.

- Vi vil gerne takke Quique. Han og holdet har indfriet målet om at skulle spille Premier League to år i træk. Vi ønsker ham det bedste fremover, og han er altid velkommen på Vicarage Road, skriver klubben.

I april missede Watford muligheden for at komme i FA Cup-finalen med et semifinalenederlag på Wembley til Crystal Palace.

Tidligere har spanieren stået i spidsen for blandt andre Valencia, Benfica og Atlético Madrid, og som aktiv spiller spillede han flere år i selveste Real Madrid sammen med Michael Laudrup.

/ritzau/