Magnussen halter atter efter Grosjean i anden træning

Sport
Kevin Magnussen missede pointene i det seneste grandprix. I den samlede VM-stilling ligger danskeren på niendepladsen med 39 point. (Foto: Foto: Laszlo Balogh/Scanpix)

Kevin Magnussen måtte tage til takke med en tiendeplads i første træning til søndagens Formel 1-grandprix.

Nummer ti og nummer 13.

Det blev udbyttet af den fart, som den danske racerkører Kevin Magnussen kunne levere i fredagens to træninger forud for søndagens Formel 1-grandprix i Ungarn.

I fredagens anden træning sluttede den danske Haas-kører som nummer 13 efter 35 omgange, hvor Magnussens bedste tid var 1 minut og 18,880 sekunder.

Holdkammeraten Romain Grosjean kørte i tiden 1 minut og 18,065 sekunder og det rakte til en syvendeplads, som tilfældet også var i fredagens første træning for Grosjean.

Her havde Haas begge sine kørere i top-10.

Desværre for danske Kevin Magnussen var han også langsommere end Romain Grosjean i den første træning, hvor Magnussen klokkede ind med tiendebedste tid.

Danskeren nåede ud på 29 omgange og havde 1 minut og 19,187 sekunder som bedste tid. Grosjean var cirka 0,2 sekunder hurtigere.

Ingen af dem kunne dog hamle op med Red Bull-køreren Daniel Ricciardo, som var hurtigst af alle i tiden 1 minut og 17,613 sekunder.

Han satte bedste tid foran Ferraris Sebastian Vettel og Red Bulls Max Verstappen.

I anden træning var Vettel hurtigst med 1 minut og 16,834 sekunder, og Verstappen fulgte lige efter, mens Ricciardo blev nummer tre.

Magnussen missede pointene i det seneste grandprix. I den samlede VM-stilling ligger danskeren på niendepladsen med 39 point, mens Grosjean har 20 point på 13.-pladsen.

Efter sejren i det seneste grandprix i Tyskland er Mercedes' Lewis Hamilton på førstepladsen i det samlede regnskab foran Vettel.

Lørdag træner Formel 1-kørerne igen, før der senere lørdag køres kvalifikation, inden der køres om point søndag.

/ritzau/