Mads Mikkelsen er med i serie-comeback
Ifølge skaberen af "Hannibal" er Mads Mikkelsen klar til et comeback som Hannibal Lecter. Foto: Neil Hall/Reuters
Bryan Fuller åbner op for et comeback til thrilleren "Hannibal", der havde Mads Mikkelsen i hovedrollen.

Der kan være et muligt comeback på vej til NBC-serien "Hannibal", som havde danske Mads Mikkelsen i titelrollen som den bestialske, menneskespisende psykiater Hannibal Lecter.

"Hannibal" blev ellers skrottet efter tre sæsoner i 2015 grundet dårlige seertal, men nu åbner seriens skaber, Bryan Fuller, muligheden for en fjerde sæson af thrilleren.

Serieskaberen er nemlig sulten efter mere "Hannibal", afslørede han i podcasten "Post Mortem with Mick Garris", skriver blandt andet Entertainment Weekly.

- Jeg har samtaler med Martha De Laurentiis (executive producer på "Hannibal", red.), og jeg har samtaler med Mads og Hugh (Dancy, red.). Vi er alle sammen spændte over udsigten til at vende tilbage til historien, sagde han med et forbehold.

- Der er nogle forhindringer at komme igennem. Men jeg har fået en god idé til en sæson fire, lød det fra Fuller.

Ifølge seriens skaber er Mads Mikkelsen og Hugh Dancy mere end klar til at genoptage rollerne.

- Der er et interessant næste kapitel i forholdet mellem Hannibal Lecter og Will Graham (spillet af Hugh Dancy, red.), der ville være fascinerende at pakke ud. Jeg har delt det med de to gentlemen, og de er begge på, afslørede Bryan Fuller.

I de tre sæsoner, "Hannibal" hidtil har haft, har blandt andre Hollywood-skuespilleren Laurence Fishburne og Strengt fortroligt-stjernen Gillian Anderson været på rollelisten.

/ritzau/FOKUS