Madforgiftning tvinger guldfireren til afbud
Den danske guldfirer har meldt fra til World Cup-afdeling i Italien i weekenden grundet sygdom.
Den danske letvægtsfirer, også kendt som Guldfireren, har måttet trække sig fra den kommende weekends World Cup i Varese i Italien.
Den danske letvægtsfirer, også kendt som Guldfireren, har måttet trække sig fra den kommende weekends World Cup i Varese i Italien. Foto: Busk Sofia/POLFOTO

Den danske letvægtsfirer, også kendt som Guldfireren, har måttet trække sig fra den kommende weekends World Cup i Varese i Italien.

Et af medlemmerne Jens Vilhelmsen er blevet ramt af en solid omgang madforgiftning, som har betydet, at han ikke har kunnet holde føde i sig de seneste dage.

- Det er brandærgerligt. De har forbedret sig virkelig meget siden EM (i Polen, hvor båden vandt bronze, red.), og det ville have været spændende at se, hvordan båden ville klare sig i Varese mod specielt mandskabet fra New Zealand, siger træner Bent Fransson i en pressemeddelelse.

- Men det giver ikke nogen mening at tage af sted, når Jens er så afkræftet. Nu handler det i stedet om at blive klar til Luzern, siger træneren.

Luzern danner rammen om den følgende World Cup-afdeling midt i juli, hvilket er sidste afdeling inden årets store mål - VM i Frankrig.

Guldfireren har oplevet en del modgang i år. Tidligere i år måtte man tage erfarne Morten Jørgensen ud af båden, da han blev ramt af overtræning, og han blev erstattet af netop Jens Vilhelmsen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.