Måtte hjælpes af politiet: Ung fyr faldt i søvn i bus
En 27-årig mand måtte lørdag aften have hjælp af politiet til at komme ud af en tom og aflåst bus i Vejen. Foto: Pressefoto Rigspolitiet/arkiv/Free
Betjente måtte hive en 27-årig mand ud gennem en siderude i en efterladt bus på Vejen Station lørdag aften.

Betjente fra Syd- og Sønderjyllands Politi blev lørdag aften kaldt ud til en af de mindre, men mere særprægede hændelser.

Det fortæller vagtchef Henrik Sønderskov natten til søndag.

- Vi får et opkald fra en ung mand klokken 23.20. Han fortæller, at han er faldet i søvn i en bus og nu er vågnet inde i bussen, som holder på en mørklagt banegård i Vejen, siger vagtchefen.

- Chaufføren er gået hjem, og bussen er låst, så den unge mand kan ikke komme ud.

Vagtcentralen sender en patrulje afsted til Vejen Station, og her finder betjentene ganske rigtigt en 27-årig mand i en aflåst bus.

- Betjentene finder en mindre rude ved førersædet, som kan skydes til siden, og så får de bakset manden ud gennem vinduet, siger vagtchef Henrik Sønderskov.

Syd- og Sønderjyllands Politi har nu aftalt med lokalpolitiet i Vejen, at det kontakter det pågældende busselskab på mandag, så lokalpolitiet kan afsøge bussen.

Den 27-årige mand er fra Vejle.

Vagtchefen er ikke bekendt med, hvor den unge mand var på vej til eller fra, eller hvor længe han har sovet.

- Men han gør jo det helt rigtige og kontakter os i stedet for eksempelvis at smadre en rude, siger vagtchef Henrik Sønderskov.

/ritzau/