Lukas Graham spiller for handicappede: Vil støtte den gode sag
Til september skal hitmageren være far, og nu løfter han sløret for, om det bliver en dreng eller en pige, der kommer til verden.
I et nyt interview fortæller Lukas Graham-sangeren om sit kommende barns køn.
I et nyt interview fortæller Lukas Graham-sangeren om sit kommende barns køn. Foto: Olufson Jonas/OLUFSON JONAS

Det kom som en kæmpe overraskelse, da Lukas Graham-frontmanden Lukas Forchhammer for nylig afslørede, at han skulle være far. Og i et nyt interview med Handipresse afslører han, at fremtiden byder på endnu en pige i hans liv.

- Jeg får en lille pige til september, siger "7 years"-sangeren til mediet.

Afsløringen kom på Sølund Musik Festival, hvor Lukas Graham spillede en koncert til fordel for handicappede. Her forklarede sangeren, at bandet hellere end gerne vil spille koncerter, som støtter op om en god sag.

Men der bliver ikke tid til alt for mange godnatsange til den lille datter, forklarer den københavnske hitsanger. For selv om han drosler ned på de mange koncerter lige omkring og efter fødslen, er turné-livet ikke sat helt på standby. Han skal derfor ud at spille igen efter en pause i september og oktober, forklarer han.

Lukas Graham har på det seneste turneret i USA, hvor de ud over almindelige koncerter også har optrådt i flere store tv-shows. Sangen "7 years" lå i flere uger nummer to på den amerikanske hitliste "Billboard Hot 100".

Se interviewet her:

https://www.youtube.com/watch?v=p22FPzO4PV4

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.