Lukas Graham ramt af konkurs

Kendte
Lukas Forchammer - bedre kendt som Lukas Graham - er med i ejerkredsen. (Foto: Andrew Kelly/Reuters/Ritzau Scanpix/arkiv)

Coronakrisen har ramt de danske restauranter hårdt. Nu har krisen taget sit hidtil mest kendte offer.

Koncernen Kadeau, der står bag de to Michelin-restauranter af samme navn, er begæret konkurs. Det oplyser direktør Magnus Klein Kofoed til erhvervsmediet Finans.

Kadeau har en restaurant i København og en på Bornholm. Restauranten i København har siden 2018 haft to Michelin-stjerner, mens den på Bornholm har en.

Koncernen har også prominente navne i ejerkredsen, hvor blandt andre Lukas Forchammer - nok bedre kendt som Lukas Graham - er med.

Kadeau har trods de gastronomiske hædersbeviser haft problemer med økonomien. Selskabet har i flere år haft svært ved at præstere et overskud.

- Derfor var vi helt i bund på likvider. Nu er det op til fremtiden, hvad der skal ske. For at være hudløst ærlig, ved jeg ikke rigtigt noget om fremtiden. Måske kan vi genoptage nogle af aktiviteterne på den anden side af krisen. Lige nu ved vi bare ikke, hvordan verden ser ud, når vi er på den anden side, siger han.