Lort lagt ved Løhdes styrelse: Nu tager unge ansvar
I går blev der lagt en stor bunke lort ude foran Moderniseringsstyrelsen. Foto: Moderniseringsstyrelsen.
Socialistisk Ungdomsfront tager ansvar for den store bunke lort, der i går blev afleveret foran Moderniseringsstyrelsen.

Socialistisk Ungdomsfronts lokalafdeling på Nørrebro har påtaget sig ansvaret for den bunke afføring, der i går blev lagt foran Moderniseringsstyrelsen.

Det skriver de i en pressemeddelelse.

- Natten til mandag gik SUF Nørrebro på gaden for, at lave aktion. Vi ønskede at aflevere alt det lort som Sophie Løhde og resten af Moderniseringsstyrelsen har fyldt de offentligt ansatte med. Derfor valgte vi at dumpe en stor mængde lort på Moderniseringsstyrelsens dørtrin, skriver SUF Nørrebro i en pressemeddelse.

LÆS MERE: Føj!: Kæmpe bunke lort spærrede døren til Løhhdes styrelse

Enhedslisten har ikke en decideret ungdomsafdeling, så ifølge deres hjemmeside er deres unge støtter i stedet organiseret i SUF.

Ifølge pressemeddelelsen har Moderniseringsstyrelsen udelukkende gjort offentligt ansattes arbejdsforhold ringere og nedbrudt generationers hårdt arbejde. 

- I SUF Nørrebro mener vi ikke, at vi skal vækste på bekostning af de offentligt ansatte og den offentlige sektor. Vi kræver ordentlige arbejdsforhold for offentligt ansatte og ikke det lort moderniseringsstyrelsen giver under OK18 - det må de gerne få tilbage.

Avisen.dk har været i kontakt med SUF Nørrebro, der bekræfter, at de har gennemført "aktionen". Personen, som Avisen.dk har været i kontakt med, vil dog ikke udtale sig personligt og henviser til, at SUF Nørrebro kun vil udtale sig som gruppe.

Gruppen slutter pressemeddelelsen af med sætningen: Solidaritet med alle de offentligt ansatte!

opdateres...