Liverpool-fans angriber Manchester City-bus inden storkamp
Liverpool-tilhængere var på gaden, da spillerbusserne ankom til Champions League-kvartfinalen mellem Liverpool og Manchester City. Foto: Paul Ellis/AFP
Liverpool-tilhængere kastede genstande mod bus med Manchester City-spillere og ledere inden CL-kvartfinale.

Fodboldklubben Liverpool FC tager afstand fra en gruppe af klubbens tilhængere, der har angrebet Manchester Citys spillerbus forud for de to holds kvartfinale i Champions League.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- Klubben fordømmer i stærkest mulige vendinger de scener, som gik forud for vores kvartfinale i Champions League, og som resulterede i skader på Manchester Citys holdbus ved ankomsten til Anfield.

- Vi sender en uforbeholden undskyldning til Pep Guardiola (Manchester Citys manager, red.), hans spillere og ledere, som blev fanget i episoden.

- Opførslen fra et antal enkeltpersoner var fuldstændig uacceptabel, og klubben samarbejder fuldt ud med myndighederne om at få identificeret de ansvarlige, skriver Liverpool.

Holdbussen blev ved ankomsten til stadion mødt af ventende Liverpool-tilhængere. Ifølge britiske medier blev der kastet med fyrværkeri og genstande.

BBC oplyser, at der ikke skete personskade, men bussen er så beskadiget, at den ikke kan transportere Manchester City-holdet tilbage til Manchester efter kampen.

/ritzau/