Lisbet Dahl: Trist at tage afsked med Ulf

Underholdning
Lisbet Dahl klamrede sig til Ulf Pilgaard, Udover de to medvirker også Niels Ellegaard, Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen. (Foto: Hammer PR)

Skuespilleren, der har arbejdet sammen med Ulf Pilgaard i årevis, vil give ham et forrygende farvel

Ulf Pilgaard står for sidste gang på scenen til sommer, når Cirkus Revyen atter fylder teltet på Bakken med forventningsfulde publikummer til randen.

Meddelelsen om Ulf Pilgaards farvel kommer naturligvis til at sætte sit præg på årets revy. Det fortæller Lisbet Dahl, der både er instruktør og med på scenen igen i år.

– Vi ved, at det bliver en helt speciel sæson, når Ulf takker af. Selvom det er med et vist vemod, så glæder jeg mig også til at få sagt ordentligt farvel til Ulf sammen med publikum, siger Lisbet Dahl.

Hun er ikke den eneste, der har det vemodigt med revy-legendens beslutning. Men Cirkusrevyens direktør Torben ”Træsko” Pedersen prøver alligevel at se lyst på sæsonen:

­– Det er en helt særlig sæson for os alle sammen i Cirkusrevyen. Vi skal først og fremmest sige tak til Ulf for mange sjove og skarpe satirenumre i revyen, og så glæder jeg mig også til at byde Mille Lehfeldt og Carsten Svendsen velkommen i Cirkusrevy-familien, siger Torben ”Træsko”.

Søndag var hele holdet samlet – inklusiv mange af de forfattere, der skal skrive numrene – for at skyde revyen i gang.

85.000 mennesker har allerede sikret sig billet til revyen, der udover Ulf Pilgaards sidste også kommer til at markere hans 40 års jubilæum på de skrå brædder.