Line lider af sjælden sygdom, men vil ikke lade sig begrænse: Hvem kan hjælpe med et job?

- Nu vil jeg gerne ud og lave noget i stedet for at sidde herhjemme, siger Line Skands til Avisen.dk. (Foto: Foto: Privat. )

24-årige Line Skands er født med rygmarvsbrok, men sygdommen skal ikke være stopklods i jagten på et job, mener hun.

Line Skands fra Hasselager ved Aarhus lider af rygmarvsbrok - en sjælden og medfødt sygdom, der binder hende til en kørestol. Sygdommen skal ikke forhindre hende i at få et job, og derfor har den 24-årige kvinde skrevet et opslag på Facebook, hvor hun nu jagter et job eller noget frivilligt arbejde.

- Selvom jeg er kørestolsbruger virker mine arme fint, og ligeledes hovedet, skrev Line Skands i Facebookopslaget, der siden mandag er blevet delt over 1.100 gange.

Ideen til jobopslaget kom i weekenden, hvor hun sad og snakkede med nogle venner om, at det kunne være en god idé at prøve at skrive sådan et opslag.

- Nu vil jeg gerne ud og lave noget i stedet for at sidde herhjemme, siger Line Skands til Avisen.dk.

Hun afsluttede i december sin STU, en treårg ungdomsuddannelse for udviklingshæmmede og andre unge med særlige behov, og siden da har hun været på jobjagt. Nu håber hun, at opråbet på det sociale medie kan være med til at sætte skub i processen for at få et job eller noget frivilligt arbejde, hun kan give sig i kast med.

- I og med at jeg sagtens kan bruge mine arme, ville enten kontorarbejde, pakkearbejde eller lignende også være en mulighed for mig, skriver Line Skands i opslaget.

I kommentarfeltet vælter det ind med opmuntrende ord og henvisninger til mulige arbejdsgivere, og Line Skands har derfor fået travlt med at følge med i de mange bemærkninger. Den østjyske kvinde forklarer til Avisen.dk, at hun er optimistisk i bestræbelserne på at landet en aftale.

- Drømmejobbet vil være noget kreativt arbejde af en art. Jeg elsker også dyr, og nyder at være omkring dem, siger Line Skands til Avisen.dk.

Se hele opslaget her:

Se opslaget her: