Line Baun hylder Alexandras bryster: "Wow"

I stedet for at forarges, kunne maleriet ses "som Alexandras hyldest til alle os modne kvinder", skriver Line Baun Danielsen.

"Hvis mine sad så højt ville jeg også posere uden bh!", skriver Line Baun Danielsen.

"Så hvis nogen har svært ved at fokusere, fordi der kommer en kvinde med smukke bryster, så må de enten kigge væk, kaste et diskret blik eller nyde det, de ser. Det gør jeg selv. Hurra for brysterne".

Sådan har Line Baun Danielsen tidligere skrevet på sin blog.

Bryster er et de emner, hun har været inde over flere gange gennem årene. Og nu har hun i forbindelse med afsløringen af et maleri af grevinde Alexandra igen været ved tastaturet.

Da maleriet blev afsløret for knap to uger siden, befandt Line Baun Danielsen sig i selskab med andre kvinder:

"Meningerne var delte – ingen var for alvor forargede. Min egen første tanke var: Wow sikke nogle frodige babser. Hvis mine sad så højt ville jeg også posere uden bh!", skriver hun og fortsætter:

"Jeg tænker, at mange kvinder som jeg var en smule misundelig på de struttende bryster – der iøvrigt har næret kongerigets to prinser Nikolaj og Felix. Og samtidig fået fantasien på afveje hos royalister af hankøn".

Maleriet af Alexandra delte vandene, og det blev blandt andet kaldt "upassende" og "erotisk" og frembragte overskrifter med "letpåklædt Alexandra" og "viser bar hud".

"Jeg fatter stadig ikke, hvorfor noget naturen har skabt kan forarge endsige skal gemmes væk. Manden der promenerer på stranden i tætsiddende speedoes, eller den mandlige balletdanser i trikot på det kongelige skjuler ikke ret meget. Skal vi også forarges over det og bede dem tage noget polstret stof på, der skjuler buler og kugler?", skriver Line Baun Danielsen.

Hun erkender, at der er "kodeks "og "dresscodes", så "en kvindelig lærer, sygeplejerske, læge eller tv-vært kan ikke være gennemsigtig og vise strittende brystvorter på jobbet".

Line Baun Danielsen kalder maleriet for "absolut vovet og modigt", og mener at i stedet for at forarges, kunne maleriet ses "som Alexandras hyldest til alle os modne kvinder".