Legende afslører nyt om populært tv-program

Underholdning
Dan "The Man" Marstrand er her fotograferet sammen med datteren Liv. Billedet er taget i 2008. (Foto: Foto: Sonny Munk Carlsen/Ritzau Scanpix (arkiv))

Dan Marstrand har været med til at sætte holdene i jubilæums-udgaven af "Robinson Ekspeditionen".

TV3 vil ikke ud med detaljer om de gamle deltagere, som dukker op i årets udgave af "Robinson Ekspeditionen", men skal man tro Dan "The Man" Marstrand, så bliver hans comeback i det populære tv-program en noget kortere historie, end da han vandt i 1999.

Zobel: Jeg følte mig som en falliterklæring

Ekstra Bladet mødte Dan Marstrand ved forpremieren og bad ham om en kommentar til sin medvirken:

- Det var fuldstændigt vildt. Det var lige, så man fik ståhud og ståpels. Men det allerbedste var, at jeg kunne se den båd, der skulle sejle mig hjem om fire timer. At jeg ikke skulle være derude igen. Det havde jeg ikke holdt til. Jeg er sgu 70 år, så det var dejligt at kunne se båden, som skulle sejle mig hjem igen, sagde Dan Marstrand.

Men Dan Marstrands rolle i årets "Robinson Ekspeditionen" er dog større end det. Værts-legenden Jakob Kjeldbjerg fortalte nemlig til avisen, at den aldrende Dan Marstrand har været med til at sætte holdene i årets ekspedition.

- Jeg tror, at 2018 bliver et helt forrygende "Robinson"-år. Vi har fået samlet en gruppe, som er sindssygt god. Så det bliver det bedste af det bedste, vi kommer til at se. Det bliver et godt 20 års jubilæum. Det tror vi på, siger Dan Marstrand.