Lastbilchauffør rystet efter kollegas vanvittige overhaling: "Heldigvis ikke hverdagskost"
Overhalingen foregik over anslået 500 meter og gik uden om at helleanlæg med svingbaner. Foto fra Asbjørn Vesters video
Lastbilchauffør "kørte med hovedet oppe i røven", da han overhalede kollega uden om helleanlæg. Politiet er gået ind i sagen.

Lastbilchauffør Asbjørn Vester var rystet og fik nærmest at chok, da han i sidste uge blev overhalet af en kollega.

At blive overhalet var ikke chokerende, men det var den vanvittige måde, det foregik på, skriver Horsens Folkeblad.

Til avisen har Asbjørn Vester forklaret, at han kørte knap 80 km/t på hovedvej A13 nær Tørring vest for Horsens, da han passerede et helleanlæg med svingbaner.

En bagvedkørende lastbil med anhænger valgte at drøne forbi ham i høj fart - venstre om både helleanlæg og svingbaner. En vanvittig overhaling, som foregik over knap 500 meter.

Overhalingen blev optaget af Asbjørn Vesters kamera i forruden. Efterfølgende valgte han at dele videoen på Facebook.

- Jeg har kørt lastbil i 30 år, og jeg har set mange sjove og dumme ting. Både fra lastbiler og personbiler. Men det er heldigvis ikke hverdagskost, at nogen kører så idiotisk, siger Asbjørn Vester til Horsens Folkeblad.

Ifølge TV 2 er chaufføren ansat hos det danske vognmandsfirma Steffen Ludvigsen. Her fortæller lederen af firmaet, Steffen Ludvigsen, at chaufføren "kørte med hovedet oppe i røven" og "har røde ører":

- Og jeg har sagt til har sagt til ham, at det er sidste gang, det sker. Men sket er sket, og så kører vi videre derfra.

Steffen Ludvigsen oplyser samtidig, at den vanvittige overhaling ikke får konsekvenser - chaufføren beholder sit job.

Alligevel kan overhalingen få et efterspil. Sydøstjyllands Politi har nemlig meddelt, at der på baggrund af videoen er indledt en efterforskning af sagen.