Landsholdsspiller slået bevidstløs: Måtte have ilt

Det så voldsomt ud, da landsholdsbacken Henrik Dalsgaard mistede bevidstheden og måtte have ilt.
Henrik Dalsgaard var med i begge de seneste succesrige danske VM-kvalifikationskampe mod Polen og Armenien.
Henrik Dalsgaard var med i begge de seneste succesrige danske VM-kvalifikationskampe mod Polen og Armenien. Foto: Per Kjærbye/Scanpix/arkiv

I slutsekunderne i udekampen mod Sheffield Wednesday onsdag aften bragede den danske landsholdsspiller Henrik Dalsgaard hovedet sammen med en modstander og lå et par sekunder bevidstløs i græsset.

Brentford FC-spilleren var gået i luften i modstandernes straffesparksfelt i et sidste forsøg på at fravriste hjemmeholdet point. Men det lykkedes ikke at forhindre et nederlag på 2-1.

Hændelsen krævede en længere behandling, hvor Henrik Dalsgaaard også fik ilt, inden han blev båret fra banen.

Efter ti minutter var den danske højreback dog på benene igen, og efter kampen fortalte en groggy Henrik Dalsgaard, at han nok skal komme sig efter et par dages hvil.

- Jeg har det fint. Jeg fik et slag i hovedet, men det er fint nu. Der var en duel, og jeg tror, at han stødte ind i bagsiden i mit hoved. Jeg var ude i et par sekunder, og jeg var ret svimmel efter det, siger Henrik Dalsgaard ifølge TV 2 til getwestlondon.co.uk.

- Jeg skal nok komme mig. Det er, hvad der sker i fodbold. Det er bare en lille hjernerystelse. Jeg skal være opmærksom de næste par dage, og så skal jeg skal hjem på sofaen.

Henrik Dalsgaard er en af fire danskere i Brentford FC, som holder til i den næstbedste engelske række. Også Lasse Vibe, Andreas Bjelland og Justin Shaibu snører støvlerne i den 128 år gamle klub i det vestlige London.

Brentford FC kunne godt have brugt en udligning mod Sheffield Wednesday. Efter syv kampe er holdet næstsidst i Championship.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.