'Landmand søger kærlighed'-vært har vilde planer

Tv-værten er lige nu i skarp træning, og hun har tænkt sig at knokle løs for at gennemføre sit næste projekt, ikke så meget for sin egen skyld som for sine børns.
Lene Beier er gået i skarp løbetræning.
Lene Beier er gået i skarp løbetræning. FOTO: Scanpix

Den smilende og altid glade tv-vært Lene Beier har gang i en masse nye projekter - der er fuld fart på optagelserne til en ny omgang "Landmand søger kærlighed" samt et nyt program til TV 2 Fri.

Men rent privat er der også fart over feltet for den 38-årige Lene Beier, fortæller hun til HER&NU.

Hun er gået i gang med at træne til et halvmarathon, der skal løbes 1. maj, og det er altså hårdt. Hun er begyndt at træne op til det med personlig træner Michelle Kristensen og med sin mand Anders.

Men hun løber ikke kun rundt på landevejene for sin egen skyld:

- Jeg bliver jo snart 40, og så må man gøre et eller andet for at kunne blive gammel sammen med sine børn. Vi har et liv, hvor vi både går på jagt og sejler, og så nytter det ikke noget, at man bliver helt slap i betrækket, siger hun.

Ligner en tomat

Lene Beier har ikke sat sig noget mål for, hvor hurtigt hun skal gennemføre løbet. Hun skal bare gennemføre, og den hårde træning kan da også godt trække tænder ud:

- Jeg skal bare gennemføre. I skulle se nogle gange, når Anders og jeg løber sammen, så pisker han mig helt vildt. Jeg ligner en tomat hver gang.

Mon ikke den smukke tv-vært er i så god træning, når 1. maj nærmer sig, at hun nemt gennemfører?

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.