Landmand i chok: Hvilke perverse mennesker gør sådan noget?!

Modelfoto. (Foto: Foto: Iris / Ritzau Scanpix)

Koen, der led en lang og pinefuld død, blev mandag fundet liggende på marken over for gården.

I mandags fandt landmand Lars Wichmand fra Dyresøgaard i Helsingør en af sine køer liggende død på marken over for gården på Klostermosevej.

Den havde lidt en lang og pinefuld død efter at en eller flere stadig ukendt gerningsmænd havde stukket en gren med knaster 65 centimeter op gennem livmoderen og fostrene i det drægtige dyr.

Det skriver Helsingør Dagblad.

- Jeg frygter, at den har lidt i op til et døgn, inden døden indtraf, vurderer Lars Wichmand til Helsingør Dagblad.

Dyret var ikke dræbt, før grenen blev stukket op i den. Ejeren er dybt nedbøjet over hændelsen og tog umiddelbart efter fundet kontakt til dyrlægen, som senere satte politiet ind i sagen, skriver Helsingør Dagblad.

- Politiet har været meget grundige i deres undersøgelser og har sikret grenen for at finde eventuelle spor efter gerningsmanden. Desuden har politiet forlangt at koen skal obduceres, så den eksakte dødsårsag kan fastslås, fortæller den rystede landmand.

Perverst

Han har ikke en anelse om, hvem der står bag. Lars Wichmand kan ikke komme i tanker om personer, der har så meget imod ham, at det skulle kunne udløse den slags.

- Der findes måske visse perverse mennesker, som får en eller anden form for fornøjelse ud af at penetrere en ko. Men det er umuligt for mig at fatte, siger den chokerede landmand til Helsingør Dagblad.

Han har aldrig oplevet noget lignende før, men kan ikke bekæmpe en underliggende frygt for, at det måske sker igen.

Derfor er han meget taknemmelig for, at politiet har taget sagen så alvorligt som det er tilfældet.

Koen kom til verden i 2005 og har været plejet og passet af Lars Wichmand gennem alle årene.