Lady Gagas overvægt får kritik

Underholdning
Lady Gaga har taget på, og det vækker ikke begejstring hos hendes fans.

Lady Gaga har taget på, og det vækker ikke begejstring hos hendes fans.

Den 28-årige sangerinde Lady Gaga er lige så kendt for sine afslørende scenekostumer som sin musik, men en række ’fans’, der har overværet popdivaens optræden på hendes seneste turné fastslår nu, at de har set mere til Mother Monster, end de har brug for.

Lady Gaga har tidligere lavet sjov med sin svingende vægt, fordi tabloidmedierne altid har været hurtige til at pointere, når hun har taget nogle kilo på.

Lady Gaga er besat af Photoshop. Læs hvorfor på kigind.com

Men at dømme ud fra Twitter, Instagram og selv kommentarfelterne på Lady Gagas fansider, så er der mange på internettet, der ikke synes, at Lady Gagas lettere kurvede udseende er specielt morsom.

-       Jeg er overrasket over, at nogen kommer til hendes koncerter. Hvem vil blive udstillet for/ overvære en overvægtig, utiltrækkende kunstner. Ad, skriver en person i en kommentar ifølge thehollywoodgossip.com.

Lady Gaga er tavs

Desværre kan en del hadefulde kritikere som denne findes under de mange billeder fra Lady Gagas Artpop turné.

Lady Gaga har helt atypisk været temmelig tavs omkring emnet og har endnu ikke offentligt kommenteret de hårde fornærmelser, der er rundt omkring på internettet.

Lady Gaga deler nøgenbillede. Se det på viunge.dk

Man kan håbe på, at hun planlægger en historisk indsigelse, men det er muligt, at hun blot vil overhøre kritikken i denne omgang, så hun ikke kaster flere lunser til den kritiske skare.

Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media