Kvinde melder voldtægt på Roskilde Festival

Politiet efterforsker en voldtægt og et forsøg på overgreb på Roskilde Festival. Billedet blev taget forleden og har ikke noget med forbrydelserne at gøre. (Foto: Foto: Jens Nørgaard Larsen/arkiv/Scanpix)

24-årig fik blackout og blev udsat for voldtægt i telt natten til mandag.

To unge kvinder på Roskilde Festival har anmeldt sig udsat for seksuelle overgreb. Den ene blev tilsyneladende voldtaget, da hun fik et blackout efter at have drukket. Den anden jog to mænd på flugt med råb og spark, oplyser politiet tirsdag.

I sagen om voldtægt er en københavnsk kvinde på 24 år blevet undersøgt på Center for Seksuelle Overgreb, og både hun og andre er blevet afhørt.

I selskab med andre fik hun noget at drikke, og her fik hun åbenbart et blackout. I sit telt i område N vågnede hun ved, at en mand gav hende oralsex. Hun mener, at hun også er blevet udsat for andre seksuelle overgreb, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kvinden anmeldte sagen til politiet ved halv otte-tiden mandag aften. Voldtægten skete natten til mandag.

I den anden sag var en 18-årig kvinde fra Jylland offer. I en kø ved toiletterne ved teltplads P64 mandag aften forsøgte to mænd at trække hende væk, mens de tilbød hende massage.

Hun reagerede ved at sparke den ene og at råbe op, og derefter smuttede mændene.

De to har mellemøstligt udseende, begge har kort, mørkt hår. Den ene var iført en stribet t-shirt, og den anden havde en sort t-shirt på. Politiet efterlyser vidner i sagen.

/ritzau/